Είσοδος   Εγγραφή
Μανωλαράκης Μανώλης

Μανωλαράκης Μανώλης

Ονομάζομαι Μανωλαράκης Μανώλης και είμαι Διαιτολόγος Διατροφολόγος με Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος. Έχω ολοκληρώσει με επιτυχία προγράμματα κατάρτισης στα αντικείμενα των Διατροφικών Διαταραχών και του health coach για επαγγελματίες υγείας.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Το 1985 ήμουν στην πρώτη φουρνιά εισακτέων στο νεοσύστατο Τμήμα Διατροφής Διαιτολογίας του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Το γεγονός ότι ήταν το πρώτο με τετραετή διάρκεια σπουδών αλλά και το πρωτοποριακό, για την εποχή του, Πρόγραμμα Σπουδών ήταν οι βασικές αιτίες που παρέμεινα σε αυτό. Ολοκλήρωσα με επιτυχία τις σπουδές μου το 1990 έχοντας εκπονήσει Πτυχιακή Εργασία με τίτλο “Εντερική και παρεντερική Διατροφή στον Εγκαυματία και στον Καρκινοπαθή”. Έκανα πρακτική άσκηση στο τμήμα ελέγχου στην Olympic Catering. Αρχικά εργάστηκα σαν διαιτολόγο στο διαιτολογικό τμήμα της εταιρείας Nutricare αλλά και σαν εξωτερικός συνεργάτης σε Φυσιοθεραυετήριο (Anataxis) Σύντομα η αγάπη μου για τα κλινικά περιστατικά με οδήγησε στο να αναζητήσω εργασία σε νοσοκομείο. Το 1993 έπιασα εργασία σαν Προϊστάμενος του Διαιτολογικού Τμήματος στο Ιδιωτικό Μαιευτήριο ΗΡΑ. Από το 1996 ήμουν εξωτερικός συνεργάτης σε Γυμναστήρια (Hellinicon) ή άλλα κέντρα αισθητικής. Το 1999 ξεκίνησα να παρέχω τις υπηρεσίες μου από το προσωπικό μου χώρο στον Άλιμο (Άνω Καλαμάκι) όπου βρίσκεται και μέχρι σήμερα Το 1997 ίδρυσα την επιστημονική ομάδα Διατροφή και ήμουν υπεύθυνος ύλης του επιστημονικού site diatrofi καθώς και του ηλεκτρονικού περιοδικού e-food for e-thought έως το 2016. Έχω συγγράψει το βιβλίο «Τι καλό θα μαγειρέψεις …σήμερα μαμά;» και αρθρογραφώ τακτικά εδώ και χρόνια σε διάφορα site / blogs / περιοδικά. Σήμερα τα άρθρα μου φιλοξενούνται στο www.thehealthlab.gr αλλά και σε διάφορα άλλα site. Έχω ολοκληρώσει με επιτυχία προγράμματα κατάρτισης στα αντικείμενα των Διατροφικών Διαταραχών και του health coach για επαγγελματίες υγείας. Πέρα από τον επαγγελματικό τομέα είμαι ενεργό μέλος της κοινότητας των Διαιτολόγων Διατροφολόγων στην Ελλάδα. Ήμουν πρόεδρος στον Πανελλήνιο Σύλλογο Διαιτολόγων – Τεχν. Διατροφής. Είμαι ιδρυτικό μέλος του ενιαίου φορέα εκπροσώπησης των Διαιτολόγων Διατροφολόγων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης κατόχων Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος στην Ελλάδα, της ΕΔΔΕ – Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος. Ήμουν Πρόεδρος της ΕΔΔΕ από το 2009 έως και το 2015 και απλό μέλος του ΔΣ από το 2016 έως και σήμερα. Υπήρξα εκπρόσωπος της ΕΔΔΕ στο συμβούλιο Εθνικής Διατροφικής Πολιτικής και μέλος της Εθνικής Επιστημονικής Επιτροπής του ΠΑΙΔΕΙΑτροφή. Έχω ασχοληθεί συστηματικά με τον σχεδιασμό και ανάπτυξη προγραμμάτων wellness και διατροφικής παρέμβασης για μεγάλες εταιρείες όπως ΟΤΕ • MSD (φαρμακευτική) • όμιλος Fourlis (ΙΚΕΑ, INTERSPORT) • Oracle
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Ονοματεπώνυμο Μανωλαράκης Μανώλης
Email Απαιτείται είσοδος ή εγγραφή για να δείτε το περιεχόμενο.
Τηλέφωνο Απαιτείται είσοδος ή εγγραφή για να δείτε το περιεχόμενο.
Facebook Απαιτείται είσοδος ή εγγραφή για να δείτε το περιεχόμενο.
Instagram Απαιτείται είσοδος ή εγγραφή για να δείτε το περιεχόμενο.
Ιστοσελίδα Απαιτείται είσοδος ή εγγραφή για να δείτε το περιεχόμενο.
Κόστος υπηρεσιών Kατόπιν Συννενοήσεως


Περιοχές Εξυπηρέτησης

Αρριανού 4 17456


NewsletterΜαρία Κωστοπούλου

Ονομάζομαι Μαρία Κωστοπούλου. Είμαι 24 χρόνων και έχω σπουδάσει Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων. Έχω δουλέψει μόνο στον τομέα μου καθώς είναι αυτό το οποίο αγαπώ και με γεμίζει! Αγαπώ την επικοινωνία με τα παιδιά, το παιχνίδι, τα γέλια.

Ασημίνα Σωτηροπούλου

Γειά σας, ονομάζομαι Ασημίνα Σωτηροπούλου, είμαι 24 χρόνων, αναζητώ εργασία ως babysitter.

Δραγανιδακη Λουκία Nutri Harmony

Back to top