Είσοδος   Εγγραφή
Skyman Mentalist

Skyman Mentalist

Ονομάζομαι Αλέξης Γιαννόπουλος, ταχυδακτυλουργός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο "Skyman the Greek Mentalist”. Διαθέτω εμπειρία περισσότερα από 15 έτη στο αντικείμενο της ψυχαγωγίας και συγκεκριμένα την ταχυδακτυλουργία (magician) με εμφανίσεις στο Γυάλ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Παραστάσεις magic υψηλού επιπέδου, close-up από τραπέζι σε τραπέζι, προγράμματα magic για παιδιά ηλικίας 11+ ετών, εταιρικές παραστάσεις mind magic προσαρμοσμένες στο theme του εκάστοτε event! Μια πρωτότυπη μορφή ψυχαγωγίας, στα Ελληνικά ή Αγγλικά για να δώσετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στο event σας! Οι παραστάσεις mind magic αποτελούν κοινό τόπο και θέαμα σε όλες τις προηγμένες χώρες του κόσμου!!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Ονοματεπώνυμο Skyman Mentalist
Email Απαιτείται είσοδος ή εγγραφή για να δείτε το περιεχόμενο.
Τηλέφωνο Απαιτείται είσοδος ή εγγραφή για να δείτε το περιεχόμενο.
Facebook Απαιτείται είσοδος ή εγγραφή για να δείτε το περιεχόμενο.
Instagram Δεν διατίθεται.
Ιστοσελίδα Απαιτείται είσοδος ή εγγραφή για να δείτε το περιεχόμενο.
Κόστος: Ανά ώρα / 100.00€


Περιοχές ΕξυπηρέτησηςNewsletterΜαρία-Φωτεινή Δογραματζη

Ασχολούμαι με την φύλαξη και φροντίδα παιδιών από το 2008.

Έμμα Φωτάκη

Ονομάζομαι Έμμα Φωτάκη και είμαι Ψυχολόγος, εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού, και εκπαιδευόμενη στην Παιγνιοθεραπεία. Στην επαφή μου με τα παιδιά, προσπαθώ να ακολουθώ έναν ολιστικό τρόπο παιδαγωγικής, πιστεύοντας στη βιωματική μάθηση.

Χρύσα Γκερμπεσιωτη

Ονομάζομαι Χρύσα Γκερμπεσιωτη και αναλαμβάνω την φύλαξη και δημιουργική απασχόληση του μωρού σας έχω εμπειρία σε βρέφη 30 χρόνια με απεριόριστη αγάπη υπομονή και συστάσεις!!!

Back to top