Είσοδος   Εγγραφή
Εύα Φραγκιαδάκη

Εύα Φραγκιαδάκη

Καλησπέρα σας, Ονομάζομαι Εύα και είμαι 23 χρόνων. Από μικρή έτρεφα μεγάλη αγάπη για τα παιδιά και για αυτό διάλεξα ως επάγγελμα το να γίνω βρεφονηπιοκομος. Έχω τελειώσει βοηθός βρεφονηπιοκομου στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ και κυρίως με ενδιαφέρει ο τομέας της δημι
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Καλησπέρα σας, Ονομάζομαι Εύα και είμαι 23 χρόνων. Από μικρή έτρεφα μεγάλη αγάπη για τα παιδιά και για αυτό διάλεξα ως επάγγελμα το να γίνω βρεφονηπιοκομος. Έχω τελειώσει βοηθός βρεφονηπιοκομου στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ και κυρίως με ενδιαφέρει ο τομέας της δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών, τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο! Έχω εμπειρία από οικογένειες ως babysitter , από προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης και από κατασκηνώσεις. Κύριο μέλημα μου θα είναι τα παιδιά σας να είναι ασφαλές και χαρούμενα! Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Ονοματεπώνυμο Εύα Φραγκιαδάκη
Email Απαιτείται είσοδος ή εγγραφή για να δείτε το περιεχόμενο.
Τηλέφωνο Απαιτείται είσοδος ή εγγραφή για να δείτε το περιεχόμενο.
Facebook Δεν διατίθεται.
Instagram Δεν διατίθεται.
Ιστοσελίδα Δεν διατίθεται.
Κόστος: Ανά ώρα / 6.00€


Περιοχές ΕξυπηρέτησηςNewsletterΑδοσίδη Μυρτώ

Γεια σας , είμαι η Μυρτώ! Ασχολούμαι με το χώρο των παιδιών ποικιλοτρόπως τα τελευταία 11 χρόνια ! Είμαι εκπαιδευμένη ως δασκάλα δημοτικού , ηθοποιός , θεατροπαιδαγωγός/ εμψυχώτρια και αυτή τη στιγμή ειδικεύομαι στην εμψύχωση ομάδων.

Μηλιωτη θεοδοσια

Ονομάζομαι Μηλιώτη και είμαι πτυχιούχος βρεφονηπιαγωγος

Χρύσα Γκερμπεσιωτη

Ονομάζομαι Χρύσα Γκερμπεσιωτη και αναλαμβάνω την φύλαξη και δημιουργική απασχόληση του μωρού σας έχω εμπειρία σε βρέφη 30 χρόνια με απεριόριστη αγάπη υπομονή και συστάσεις!!!

Back to top