Είσοδος   Εγγραφή
Έμμα Φωτάκη

Έμμα Φωτάκη

Ονομάζομαι Έμμα Φωτάκη και είμαι Ψυχολόγος, εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού, και εκπαιδευόμενη στην Παιγνιοθεραπεία. Στην επαφή μου με τα παιδιά, προσπαθώ να ακολουθώ έναν ολιστικό τρόπο παιδαγωγικής, πιστεύοντας στη βιωματική μάθηση.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Έχω εργαστεί ως Ψυχολόγος, με παιδιά στο φάσμα του αυτισμού και μη, ως Φροντίστρια στη Σουηδία σε παιδιά με σοβαρές αναπηρίες, και ως ειδική Παιδαγωγός σε άτομα Αμεα. Επίσης, έχω αναλάβει την φροντίδα και δημιουργική απασχόληση (ζωγραφική, messy play, παιχνίδι στη φύση, μουσικοκινητική, θεατρικό παιχνίδι) παιδιών προσχολικής ηλικίας. Το τελευταίο διάστημα, αναλαμβάνω την εμψύχωση ομάδων ενηλίκων Αμεα. Η επαφή μου με τα παιδιά, σε συνδυασμό με τις σπουδές μου, με βοηθούν να αναγνωρίζω τις ανάγκες , κλίσεις, δυσκολίες κι επιθυμίες, και να δημιουργώ ένα ασφαλές περιβάλλον εμπιστοσύνης, όπου να δίνεται ο χώρος για προσωπική εξερεύνηση, παιχνίδι, έκφραση. Επιπλέον, η συμμετοχή μου σε εργαστήρια αυτο- έκφρασης, μουσικής, μη βίαιης επικοινωνίας, messy play, και το ενδιαφέρον μου αναφορικά με την φύση της παιδαγωγικής, μου προσδίδουν διαρκώς νέα εργαλεία και τρόπους, που διευκολύνουν την επαφή και σύνδεσή μου με τα παιδιά.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Έμμα Φωτάκη
Έμμα Φωτάκη
Έμμα Φωτάκη
Έμμα Φωτάκη
Έμμα Φωτάκη
Έμμα Φωτάκη
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Ονοματεπώνυμο Έμμα Φωτάκη
Email Απαιτείται είσοδος ή εγγραφή για να δείτε το περιεχόμενο.
Τηλέφωνο Απαιτείται είσοδος ή εγγραφή για να δείτε το περιεχόμενο.
Facebook Δεν διατίθεται.
Instagram Δεν διατίθεται.
Ιστοσελίδα Δεν διατίθεται.
Κόστος: / 0.00€


Περιοχές ΕξυπηρέτησηςNewsletterΜανωλαράκης Μανώλης

Ονομάζομαι Μανωλαράκης Μανώλης και είμαι Διαιτολόγος Διατροφολόγος με Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος. Έχω ολοκληρώσει με επιτυχία προγράμματα κατάρτισης στα αντικείμενα των Διατροφικών Διαταραχών και του health coach για επαγγελματίες υγείας.

Μάγια Γιαννικου

Ονομάζομαι Μάγια Γιαννίκου και ειμαι 3ο ετης φοιτήτρια του Παιδαγωγικού τμήματος Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Αθήνα

Ειρήνη Δημητροπούλου

Ονομάζομαι Δημητροπούλου Ειρήνη.Παρέχω υπηρεσίες φύλαξης,μελέτης και δημιουργικής απασχόλησης βρεφών-παιδιών.

Back to top